Sponsor Bağlantılar

Sayaç

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Ulan İstanbul Dizisi Yaren Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantı
Şebnem Bozoklu Kimdir?

20 Ağustos 1979 doğumlu oyuncu Anne tarafından Mısır kökenli, Baba tarafından ise Ispartalıdır. 1996'da Kadıköy Kız Lisesi Mezunu olan ve daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü okuyan oyuncu 2004 yıılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. TV ekranlarında ilk kez TRT ekranlarında yer alan Hazır Mısınız? programı ile buluştu. Şebnem Bozoklu'yu genelde herkes atv ekranlarında yayınlanan Canım Ailem dizisindeki Meliha rolü ile tanımıştır. Bu başrolü ile 2009 yılında Hürriyet Altın Kelebek En iyi Kadın Komedi oyunculusu ünvanını almıştır.

Şebnem Bozoklu ayrıca yine atv ekranlarında kısa süre önce yayınlanan ve final yapan Cesur Hemşire dizisi ile tv ekranlarında boy göstermiştir.

Şebnem Bozoklu'nun diğer film ve dizileri ise şöyledir; Bizim Yenge, Derman, Emret Komutanım, Selena, Vesaire, Tesadüfi gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Şebnem Bozoklu 2010 yılında iç mimar olan eşi Emre izer ile dünya evine girmiştir.

Ulan İstanbul'da Yaren Kimdir?

Baba zulmüne dayanayam Yaren memleketi Mersin'den kaçarak İstanbul'a gelmiştir. Türkücü olma hayali ile İstanbul'a gelen Yaren Bayhan'ın da olduğu Popstar elemelerine katılmış ancak kazanamamıştır. Tatil beldelerinde Popstar Yaren olarak sahne almaya başlayan başrolümüz diğer başrol oyuncusu Kandemir'in teklifi ile ekipteki yerini almıştır. Ekibin işi olan dolandırıcılıkta kendini ispatlayan Yaren büyük işler başarmıştır. Ağır atarlı olan ve kafası attığı zaman kimseyi gözü görmeyen Yaren doğal komiktir.

0 yorum:

Yorum Gönder